Безпека жителів Донецької, Луганської та Одеської областей: ситуація, фактори, особливості

Безпека жителів Донецької, Луганської та Одеської областей: ситуація, фактори, особливості (за результатами соціологічного дослідження) / Д. Кобзін, А. Черноусов, C. Щербань, М. Колоколова, К. Коренева. – Харків: ХІСД, 2016 – 209 с.

Аналіз ситуації з безпекою мешканців у таких областях, як Донецька, Луганська та Одеська є вкрай важливим і актуальним в умовах, що відбуваються сьогодні в Україні. Увазі читачів пропонуються результати соціологічного дослідження, де розглянуті питання довіри до державних установ; оцінка їх роботи; складові відчуття безпеки; повсякденні проблеми жителів, які впливають на нього, а також готовність самого населення брати участь у підриманні порядку в своєму населеному пункті.
Публікація стане у нагоді представникам правоохоронних органів, соціологам, громадським активістам та всім, кого цікавлять проблеми збереження миру в Україні.

Безпека жителів Донецької, Луганської та Одеської областей ситуація, 2016

Публікацію підготовлено в рамках проекту Програми розвитку ООН в Україні «Верховенство права та правосуддя для громад в регіонах, постраждалих від конфлікту».

testimonial-bg

Контактна інформація

Напишіть нам

Ви можете зв'язатись з нами за допомогою наступної форми

[email protected]
+38 (097) 104 38 02
+38 (099) 197 20 30